Viktig tilbehør for enhver fotballentusiast

Å være fotballsupporter er fantastisk. Du føler en tilhørighet til både laget og andre supportere, og hver kampdag er en skikkelig festdag. Å være fotballsupporter handler imidlertid ikke bare om å se laget live eller å møte andre likesinnede – det er en livsstil. Hva kjennetegner imidlertid en ekte fotballfan?

Finn frem fotballdrakten

Som ekte fotballsupporter er det enkelte ting som anses som obligatorisk. Det er nemlig viktig å vise hvem man heier på, og det er viktig å støtte opp om laget. Alle fotballfans må derfor eie i hvert fall én fotballdrakt – gjerne flere – med navnet til favorittspillerne på ryggen samt et lagskjerf som kan løftes over hodet for å vise hvem du støtter. På Kopshop finnes fotballtilbehør og -drakter til alle og enhver, fra de erfarne supporterne til nyfødte, fremtidige fotballfans.

Abonnement på fotballkanaler

Enhver fotballentusiast må selvfølgelig også ha tilgang til å se på alle kampene til favorittlaget. Mange heier på lokale lag og kan stille opp direkte på kampene deres, men de aller fleste har også internasjonale favoritter – og da blir det vanskeligere å se hver eneste kamp på stadion. Med et abonnement på de viktigste fotballkanalene kan du allikevel følge favorittlaget fra kamp til kamp, og komme så nært den ordentlige kampfølelsen som det er mulig å komme, uten å faktisk være fysisk tilstede. Som Adressa skriver er det kanskje dyrt, men absolutt verdt det for ekte fotballsupportere.

Sesongkort

For lokale fotballsupportere er det også obligatorisk å skaffe sesongkort for kampene til favorittlaget. På den måten kan du se alle lagets hjemmekamper på stadion, og du kan også reise sammen med andre supportere til alle bortekampene. Det er noe helt eget å sitte i supporter-bussen på vei til neste destinasjon og neste kamp.

Santina Runte